Ενοικιαζόμενα δωμάτια Platania House

Σε μια εξαιρετικά ήσυχη και φιλόξενη τοποθεσία στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής, σε απόσταση 250 μ. από την ακτή Πλατάνια και 1,3 χ.μ. από την Σάρτη, θα συναντήσετε τα  Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Platania House.

Μόλις στο 2ο έτος λειτουργίας τους, τα 9 ολοκαίνουρια δωμάτια του Platania House σας υποδέχονται σε ένα φιλικό και ήρεμο περιβάλλον με υπέροχη θέα στη θάλασσα, χαρίζοντάς σας άνεση, ξεκούραση και αξέχαστες διακοπές σε προσιτές τιμές.

Με κοντινότερες παραλίες μερικές από τις πιο φημισμένες της Χαλκιδικής, όπως η Σάρτη, η Συκιά και οι Καβουρότρυπες, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα καταγάλανα νερά και τη γενικότερη φυσική ομορφιά του τόπου.

Διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και παροχές, τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια «PlataniaHouse»,  προσφέρουν 24ωρη εξυπηρέτηση με στόχο την καλύτερη διαμονή  και απόλυτη ικανοποίηση των πελατών τους.

Διαμονή

Στο «Platania House» θα βρείτε δίκλινα, τρίκλινα δωμάτια και ένα διαμέρισμα για να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Τα δωμάτια είναι άνετα και λειτουργικά, με μεγάλη βεράντα.Διαθέτουν προσεγμένη επίπλωση με ανατομικά στρώματα και σομιέδες συν ανατομικό καναπέ.

  • Παράθυρα και μπαλκονόπορτα με θέα τη θάλασσα.
  • Κουζίνα,ψυγείο
  • Τηλεόραση 22 ιντσών LED με δορυφορική κεραία.
  • Air condition inverter τελευταίας γενιάς
  • Eλεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Στεγνωτήρας μαλλιών

Στη διάθεση των επισκεπτών βρίσκονται επίσης ολάνοιχτος και μεγάλος σε έκταση εξωτερικός χώρος με γρασίδι, τραπεζοκαθίσματα καθώς και χώρος για ελεύθερο πάρκινγκ.

«Κρατήσεις «